Általános iskola utáni képzések

Az iskola változatos és színes képzéseire várja azokat a fiatalokat, akik nyitottak a világra, kreativitásuk az életük minden területén megmutatkozik, hogy majd ezekre az alapokra építkezve, oktatóink iránymutatásával, az iskolában kiteljesedhessenek. A szakképzés KREATÍV ágazata azon szakképesítéseket fogja össze, amelyekhez kreativitás, kézügyesség és fantázia szükséges, így szeretettel várjuk jelentkezésüket az iskolánk által meghirdetett területekre!

A felvételi eljárás pontos és részletes követelményeinek követéséhez, kérjük alaposan tanulmányozzák át az alábbi felületen elérhető beiskolázási tájékoztatónkat: 

Beiskolázási tajekoztató Kreatív Technikum 2023-24 tanévre

Felvételi 2023/24-es tanévre
Információk az általános iskola 8. osztályából érkezők számára, iskolánkba való jelentkezéshez

Kedves Érdeklődők!

A jelentkezési lapok postára adásának határideje: 2023. február 22.
Ezt az általános iskola intézi, egyéni vagy külföldről történő jelentkezés esetén a www.oktatas.hu oldalon keresztül érhetik el a jelentkezési információkat és a jelentkezési lapot.

Iskolánkban a felvételi tervezett időpontja: 2023. február 28. (egyéni ütemezett beosztás alapján)
A felvételi folyamat részletes követelményeit iskolánk beiskolázási tájékoztatójában találják, mely a bejegyzés elején lévő linkről érhető el PDF formátumban!

Az intézmény adatai:

Név: Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kreatív Technikum
Cím: 1133 Budapest, Vág u. 12-14.
OM azonosító: 203032
Telephely kódja: 010
Technikai szám: 520208, Telephely: 001
Tel.: +36 (1) 351 0514
Email: titkarsag@kreativtechnikum.hu

Tagozatkódok:

A tájékoztató elolvasása során, felmerülő kérdések esetén a titkarsag@kreativtechnikum.hu email címen tudnak minket elérni!

További információkért, tájékoztatásokért kérjük kövessék figyelemmel az iskola honlapját, facebook és instagram felületeit!
https://www.facebook.com/BKSZC.kreativ.technikum
https://www.instagram.com/kreativtechnikum/

Iskolavezetés